Algemene voorwaarden

AANSPRAKELIJKHEID EN BETALINGSVOORWAARDEN

  1. K9basic is niet aansprakelijk voor schade van cursist/workshopdeelnemer die ontstaat doordat cursist/workshopdeelnemer aan K9basic onjuiste of onvolledige bescheiden heeft verstrekt.
  2. K9basic is niet aansprakelijk voor enige gevolgschade, bedrijfsschade of indirecte schade die het gevolg is van het niet, niet tijdig of niet deugdelijk presteren door cursist/workshopdeelnemer.
  3. De in dit artikel opgenomen beperkingen van aansprakelijkheid zijn niet van toepassing indien en voor zover sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van K9basic of haar leidinggevend management.
  4. Cursist/workshopdeelnemer is gehouden om schade beperkende maatregelen te nemen. K9basic heeft het recht om de schade ongedaan te maken of te beperken door herstel of verbetering van de uitgevoerde werkzaamheden.
  5. Cursist/workshopdeelnemer vrijwaart K9basic voor vorderingen van derden wegens schade die veroorzaakt is doordat cursist/workshopdeelnemer aan K9basic geen, onjuiste of onvolledige bescheiden heeft verstrekt.
  6. Cursist/workshopdeelnemer vrijwaart K9basic voor aanspraken van derden (Medewerkers van K9basic en doorK9basic ingeschakelde derden daaronder begrepen) die in verband met de uitvoering van de opdracht schade lijden welke het gevolg is van het handelen of nalaten van cursist/workshopdeelnemer of van onveilige situaties in diens bedrijf of organisatie.
  7. K9basic is niet aansprakelijk voor schade, bedrijfsschade, gevolgschade of schade waardoor werken in eigen functie niet meer of in mindere mate kan worden uitgevoerd.
  8. K9basic is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook aan het eigen lichaam, ontstaan tijdens een les, privé les, workshop, werkweek, seminar of trainingsweekend. Alle verrichtingen zijn geheel voor eigen risico.
  9. Cursist/workshopdeelnemer is verplicht enige lichamelijke beperkingen te melden aan K9basic alvorens aan enige activiteit deel te nemen.
  10. K9basic behoudt zich het recht voor cursist/workshopdeelnemer te allen tijde van het terrein te sturen wanneer deze niet de opdrachten van K9basic volgt en dit tot enige vorm van schade zou kunnen leiden.
  11. Bij betaling ben je akkoord gegaan en heb je kennisgenomen van deze voorwaarden.
  12. Restitutie vindt alleen plaats wanneer K9basic een activiteit annuleert of wanneer cursist/workshopdeelnemer tijdig aangeeft niet mee te kunnen doen.
  13. Restitutie Workshop: tot uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de datum het volledige bedrag.
  14.  Restitutie Werkweek/seminar/trainingsweekend: tot 7 dagen voorafgaand aan de startdatum zal geen restitutie plaats vinden, Tot 14 dagen voorafgaand aan de startdatum zal 25% restitutie plaats vinden Tot een maand voorafgaand aan de startdatum vindt 50% restitutie plaats.  Tot 6 weken voorafgaan aan de startdatum zal het volledige bedrag worden gerestitueerd.
  15. Strippenkaarten worden gekocht met 10% korting op de losse lessen. De strippenkaarten dienen binnen 3 maanden gebruikt te worden. Wanneer K9basic afzegt zal dit geen invloed hebben. Wanneer de koper van de strippenkaart afzegt meer dan 24 uur voor de les zal dit geen invloed hebben mits de 10 lessen binnen de 3 maanden worden opgemaakt. Wanneer er afgezegd wordt binnen 24 uur wordt er door K9basic een hele les in rekening gebracht.
  16. Wanneer er afgezegd wordt en de les zou contant betaald worden blijft dit geld verschuldigd aan K9basic

K9basic Helmkruid 30  5684HN  Best

 info@k9basic.nl www.k9basic.nl

mobiel: 0031 6 393 57 191 KvK: 72156503